VERHAAL

De online escape room gaat over een jongen genaamd Cas. Cas krijgt een geheimzinnig notitieboekje van zijn opa. Opa was op zoek naar dierbare spullen die verstopt zijn tijdens de 2e wereldoorlog. Opa is nu slecht ter been en vraagt aan Cas of dat hij zijn zoektocht kan afmaken… Help jij Cas om de spullen te vinden?

We horen je denken….

“De tweede wereldoorlog… Is dat niet te spannend?” Wees gerust. Het spel is bedoeld voor kinderen tussen de 10 en 14 jaar. Je hebt je schoolkennis nodig om de puzzels te halen.

*Er komen onderwerpen uit de tweede wereldoorlog in de game voor, dit is allen zonder moord en bloed. 


VRAGEN

Je speelt dit spel met 2 - 5 personen. Je kunt dit tegelijkertijd online doen, maar ook met z'n tweeën of drieën op één laptop. Op deze pagina kun je de escape room bestellen. Wanneer je je gegevens hebt ingevuld ontvang je van ons direct een inlogcode. Vul deze code hier in, of scroll naar onder. Deel de inlogcode met jouw team en zorg ervoor dat zij op dezelfde pagina kijken als jij. Start tegelijkertijd en werk samen om de codes te kraken. Jullie avontuur begint!
De online escape room kost € 9,99 inc. btw. Je ontvangt hiervoor één geheime inlogcode die je kunt gebruiken om de game te starten. Deel deze code met je team (van maximaal 5 personen) zodat je samen de opdrachten kan doen.
Wil je de game in een groepje spelen en beschikt iedereen thuis over een laptop of computer? Spreek dan online met elkaar af. Dit kan bijvoorbeeld via Skype, Whatsapp bellen, Teams, Zoom, etc. Kies een programma die je zelf fijn vind. Je start het spel tegelijkertijd met dezelfde inlogcode via youradventure.nl.
Het gaat over een jongen die een geheim notitieboekje krijgt van zijn opa... Meer over het verhaal lees je hier.
Je speelt het spel met een team van 2-5 personen. Super leuk om met je vrienden of met je ouders te spelen!
De escape room is speciaal gemaakt voor kinderen van de leeftijd 10 - 14 jaar. (Al denken wij dat volwassenen het ook wel leuk zullen vinden :))
Wanneer je de online game in je winkelmandje hebt zitten, kun je hem bestellen en direct betalen. Je ontvangt een bevestiging als je betaling bij ons binnen is, dit is meestal binnen 10 minuten. In deze bevestiging staat jouw geheime code + link om de game te starten.
De game duurt ca. een uur. Dit is afhankelijk van hoe snel jij en je team de puzzels kunnen oplossen. Wij dagen je uit om je tijd bij te houden en een recordtijd neer te zetten!
De game werkt op iedere computer/laptop/tablet met een internetverbinding.
De game werkt wel op je mobiel, maar wij raden dit niet aan. Vaak is je scherm net iets te klein waardoor er belangrijke hints/beelden niet te zien zijn.
Je kunt het spel 'open' laten staan in het deel waar je bent gebleven. Er is geen pauzeknop, dus je moet het spel in één keer uitspelen. Is er iets mis gegaan tijdens het spelen of heb je het per ongeluk weggeklikt? Stuur ons even een appje dan kunnen we je zo snel mogelijk weer op weg helpen.
In het begin van het spel krijg je een notitieboekje van opa. In dit boekje staan aanwijzingen en hints. Gebruik dit boekje alleen als je er echt niet uitkomt.
Je startcode is 8 dagen geldig. Daarna vervalt hij. Je kunt de code dan éénmalig gebruiken met je team.
Je hebt een code ontvangen maar hij werkt niet? Wij raden je aan de code te kopiëren+plakken uit de mail. Het veld is spatie en hoofdletter gevoelig. Let erop dat je code 8 dagen geldig is. Daarna vervalt hij en kun je hem niet meer gebruiken. Kom je er niet uit? Stuur ons even een mailtje op info@youradventure.nl.


BESTELLEN

Ben je er helemaal klaar voor? Yay! Klik op de knop hieronder om de online escape room te bestellen. Vul je gegevens in, betaal de game en je ontvangt direct een geheime code. Heb je de code ontvangen? Vul hem HIER in om de game te starten. Veel succes!CODE

Heb jij een geheime code ontvangen? Vul hem hieronder in en start het avontuur!