Wil jij een origineel verjaardagsfeestje voor je kids?

Wil jij een origineel verjaardagsfeestje voor je kids?

Organiseer jij binnenkort een verjaardagsfeestje? De online escape game is een perfecte aanvulling! Gegarandeerd een uur speelplezier voor jouw kids.

Het spel is geschikt voor kinderen tussen de 10 en 14 jaar oud. Ze beleven een avontuur in het thema van de tweede wereldoorlog. Ze moeten puzzels en opdrachten doen om zo de codes te kraken. Alleen met de juiste antwoorden komen ze verder in de game.

Het spel is het leukste in een groepje van 2-4 kinderen. Ze kunnen het allemaal op een eigen laptop of tablet spelen, maar ook in groepjes van 2 per laptop op tablet. Ze loggen in met dezelfde code en kunnen tegelijkertijd door de game ‘wandelen’. Waar je op de ene laptop met opdracht X start, kun je op de andere laptop alvast zoeken naar het antwoord. De kids werken samen en bundelen hun kennis om uiteindelijk de waardevolle schat van opa te vinden. Super leerzaam en spannend tegelijk!

Wil je meer weten? Lees hier alles over het verhaal. Heb je vragen over de werking van de game? Misschien vind je je antwoord al in de FAQ. Heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op.

Ps. Ook leuk om te weten: je besteld de game al binnen 2 minuten. (Super fijn voor last minute aanvulling voor een kinderfeestje!) Je ontvangt je persoonlijke inlogcode direct in je mailbox na je bestelling.

xoxo- Your Adventure